arama motoru

15 Ekim 2013 Salı

PİZZA (BAYAT EKMEK PİZZASI)


Eğer pizayı seviyorsanız, bayat ekmekleri değerlendirmek için yaptığım bu pizalarıda seversiniz. Bilhassa pazar sabahları çok güzel bir çeşit oluyor. Afiyet olsun.

Malzemeler:

  • Bayat ekmek (tazede olabilir)
  • Sucuk
  • Taze kaşar
  • Ketçap
  • Kırmızı pul biber, kekik

Yapılışı:

  • Ekmekler dilimlenir.
  • Ketçap ekmeklerin üzerine sürülür.
  • Baharatlar istenildiği kadar serpilir.
  • Sucuk dilimleri yerleştirilir.
  • Kaşar rendesi serpilir, fırın ızgarasında kaşarlar eriyene kadar pişirilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder